Hyundai Ioniq 6 debuteert als First Edition

0

Hyundai biedt geïnteresseerden de mogelijkheid om een van de allereerste exemplaren van de Ioniq 6 te reserveren. Dit betreft een exclusieve introductieversie van de nieuwe elektrische sedan. Deze zogeheten First Edition is binnenkort online te bestellen.

Meer informatie over de prijzen, de exclusieve exterieur- en interieurdesignelementen van de Ioniq 6 en de exacte startdatum wanneer hij online te bestellen is, wordt op 24 oktober om 10.00 uur bekendgemaakt. De speciale introductieversie is volgens Hyundai zeer compleet uitgevoerd en voorzien van allemaal slimme technologieën. De First Edition zal slechts verkrijgbaar zijn in een zeer gelimiteerde oplage. De klant kan daarbij kiezen uit 4 kleuren: Biophilic Blue Pearl, Serenity White Pearl, Nocturne Grey Pearl en Gravity Gold Matte.

De Ioniq 6 is na de prijzen winnende Ioniq 5 het tweede model van het sublabel van Hyundai dat zich exclusief richt op volledig elektrische auto’s. Met zijn gestroomlijnde design, lage luchtweerstandscoëfficiënt van 0,21 en riante rijbereik van ruim 600 km is de nieuweling volgens de makers een revolutie op het gebied van elektrisch rijden. Dankzij het 800 Volt systeem laadt hij ultrasnel op en de speciale Vehicle-to-Load-technologie zorgt ervoor dat de Ioniq 6 ook stroom kan leveren aan andere elektrische apparaten.

Reageren is niet mogelijk.