Audi zwaait de A3 uit

0

Audi introduceert Advance en Advance Sport uitvoeringen van de A3. Daarmee wordt de huidige modelgeneratie uitgezwaaid, want de opvolger staat in de startblokken klaar. Beide Advance uitvoeringen hebben met elkaar gemeen dat zij standaard beschikken over features als LED koplampen, de digitale Audi Virtual Cockpit, MMI navigatie Plus en de internet diensten van Audi Connect. De A3 Advance Sport voegt hier de S-line aankleding aan toe.

De A3 Advance is er als 5-deurs Sportback en als 4-deurs Limousine. Automatische airconditioning en de armsteun tussen de voorstoelen zijn standaard, evenals cruise controle en de Audi telefoon interface. De Sportback is er vanaf 33.950 euro en de Limousine vanaf 34.450 euro. De A3 Advance is er ook via een Private Lease constructie. De tarieven starten bij 439 euro per maand (o.b.v. 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar).

Als Advance Sport is de A3 ook leverbaar in Cabriolet uitvoering. De in de inleiding genoemde S-line aankleding omvat o.a. 18 inch lichtmetalen velgen, sportstoelen vóór, zwarte hemelbekleding, een grille in hoogglans zwart, een diffusor achter, een achterspoiler, het zogeheten lichtpakket, een afgevlakt stuur, verwarming voor de voorstoelen, een geluidsinstallatie van het huis en DAB+ digitale radio. Als Sportback is hij er vanaf 35.580 euro. De Limousine moet 36.080 euro opbrengen en voor de Cabriolet vraagt Audi 46.140 euro. De Private Lease tarieven starten bij 459 euro per maand.

Reageren is niet mogelijk.