Testrecensies

Testrecensies BMWx1xDrive23iTest8 9.0

Meer dan ooit nummer één: test BMW X1 xDrive23i

Onder zijn ietwat conservatief vormgegeven carrosserie herbergt de nieuwe BMW X1 een massa aan toptechnologie. Die tilt de SUV naar de top van zijn segment. De prijzen zijn navenant, maar gelukkig zet de Duitser met zijn standaarduitrusting (navigatie via BMW Maps, Parking Assist met Active PDC en Reversing Assist, 17 inch lichtmetalen velgen, een lederen sportstuur en automatische airco) ook een serieuze stap voorwaarts.

Testrecensies Hyundai6test2 9.0

Een rijbereik om ‘U’ tegen te zeggen: test Hyundai Ioniq 6

Het elektrische modellenoffensief van Hyundai gaat verder met deze zeer indrukwekkende machine Ioniq 6. Die wijkt visueel radicaal af van de Ioniq 5, maar de kerningrediënten zijn identiek. Met een toonaangevend bereik, goede rijdynamiek en een uitgebreide reeks hightech snufjes is deze auto een overtuigend bewijs dat de winnende formule van Hyundai ook buiten het SUV segment werkt.

Testrecensies SmartNumber1y 6.0

Nog niet goed uitontwikkeld: test Smart #1

Smart heeft sinds zijn geboorte in 1998 eigenlijk nooit echt meegeteld in autoland. Daarom gaat het roer om. Vaarwel stadauto, welkom SUV. Gaat dit carrosserietype samen met standaard elektrische aandrijving nu wel voor succes zorgen?

Testrecensies LexusRXnieuwTest7 8.0

Voortaan in 3 hybride smaken: test nieuwe Lexus RX

Lexus heeft zijn best gedaan op de nieuwe RX: er zijn meer assistentiesystemen, het interieur is ruimer geworden en er is voortaan zowel een PHEV variant als een sportieve hybride versie met turbomotor. Toch blijf je deze RX vooral kopen om de traditionele Lexus waarden ‘comfort’ en ‘afwerking’.

1 2 3 23