Advertorials

Bereikgegevens autointernationaal.nl oktober 2021:

  • 81.544 unieke bezoekers
  • 170.283 paginabezoeken

Bekijk de actuele bereikgegevens

Advertorials op Autointernationaal.nl bestaan uit tekst met beeld en/of video. De teaser van de advertorial begint als een visual binnen de grid van 5 artikelen bovenaan op de homepage (de homepage grid). De teaser schuift op als er nieuwe artikelen worden geplaatst. Daarnaast verschijnt de advertorial teaser als grote ‘Featured’ artikel in het hoofdmenu ‘Autonieuws’ en als blok in de sidebar op elke pagina van de website, inclusief de homepage. Advertorials vallen altijd onder de categorieën ‘Featured’ en ‘Autonieuws’. Na de reguliere advertorial teaser plaatsing blijft de advertorial nog onbeperkt vindbaar op Autointernationaal.nl.

We kunnen geen garantie geven over hoelang de advertorial in de homepage grid zichtbaar is. De advertorial is echter gegarandeerd minimaal 2 weken zichtbaar op de overige plekken (hoofdmenu en sidebar op elke content pagina) .

De advertorial teaser titel en afbeelding linkt altijd naar de advertorial zelf. De lay-out van de advertorial pagina is gelijk aan de reguliere artikelen op Autointernationaal.nl.

Voor meer informatie of om direct een advertorial te boeken, stuurt u een e-mail naar info@autointernationaal.nl.

Wat is een advertorial?

Een advertorial is een commerciële uiting met kwalitatief goede en passende content door adverteerder met een reclameboodschap. De artikelpagina mag één of meerdere call-to-action bevatten. Met een advertorial probeert de adverteerder in de tone-of-voice dichter tegen Autointernationaal.nl te staan dan in het geval van een reclame banner. Buttons zijn niet toegestaan. Tekst, afbeeldingen en video worden door u aangeleverd.

Zie screenshots onderaan deze pagina en deze advertorial.

Voorwaarden

Plaatsing
Campagnes starten altijd op maandag. Er kunnen geen garanties worden gegeven over plaatsingsdatum.

Planning
Minimaal 5 werkdagen voor de overeengekomen plaatsingsdatum moeten wij de definitieve teksten, afbeeldingen en link naar een eventuele YouTube video per e-mail hebben ontvangen. Dan vindt eventuele eindredactie plaats en ontvangt u een link naar de nog verborgen advertorial artikelpagina ter goedkeuring. Minimaal 2 werkdagen voor plaatsing dient het artikel definitief door u akkoord bevonden te zijn.

Eindredactie
Autointernationaal.nl behoudt zich het recht om de teksten te redigeren zodat het past binnen de tone-of-voice van de rest van de website. Uiteraard altijd in overleg. Bij alle advertorials is het duidelijk dat u (uw bedrijf of uw product) de afzender is en niet de redactie van Autointernationaal.nl.

Afbeeldingen
Een logo en/of een afbeelding van een alleenstaand product mag niet in de teaser/visual afbeelding voorkomen. De teaser/visual afbeelding is het beeld dat terugkomt in de teasers en bovenaan het artikel. Het logo én/of het te promoten product kan wel als 2e afbeelding op de artikelpagina worden getoond. Beeld dient kant-en-klaar aangeleverd te worden conform de specificaties hieronder.

Aanleverspecificaties

U levert zelf de teksten en afbeeldingen voor uw advertorial.

Teaser afbeelding
Tevens grote visual op de advertorial pagina zelf. Mag géén logo of alleenstaand product bevatten maar moet een sfeerbeeld zijn. Geanimeerde gif’s zijn niet toegestaan.

  • Formaat: minimaal 1404 x 684 pixels
    Let op de verhoudingen: Bij afwijkende verhoudingen wordt boven en onder een stukje van de afbeelding afgesneden.
  • Bestandstypes: jpg of jpeg.

Voor eventuele overige afbeeldingen geplaatst in de bodytekst, eventueel met logo erin verwerkt, gelden dezelfde formaat specificaties als voor de teaser afbeelding (visual).

Eventuele video
Video’s dienen altijd eerst op YouTube geplaatst worden. Graag de YouTube URL aanleveren.

Titel
Maximaal 75 tekens inclusief spaties.

Introtekst
Maximaal  25 woorden.

Bodytekst
Maximaal 2.500 woorden, inclusief tussenkoppen. De bodytekst mag maximaal 3 externe call-to-action links bevatten. Totale aantal afbeelding en video’s in de bodytekst is maximaal 3.

Kosten

Advertorials kosten € 195 exclusief BTW.

De advertorial is zichtbaar op de volgende plekken op de website:

  • Als teaser in de ‘Homepage grid’ totdat er 5 nieuwe artikelen zijn verschenen. De teaser schuift dus op als er nieuwe artikelen worden geplaatst.
  • Gegarandeerd minimaal 2 weken als grote ‘Featured’ artikel in het hoofdmenu ‘Autonieuws’.
  • Gegarandeerd minimaal 2 weken in de sidebar op alle content pagina’s, inclusief de homepage.

Daarna blijft de advertorial nog onbeperkt vindbaar op Autointernationaal.nl, via de ‘Featured’ en ‘Autonieuws’ categorieën, via de zoekfunctie van de website én via Google.

Voor meer informatie of om direct een advertorial te boeken stuurt u een e-mail naar info@autointernationaal.nl.

Voorbeelden

Homepage grid: de grote afbeelding links hierboven is een voorbeeld van een advertorial teaser in de grid bovenaan de homepage:

Featured teaser image autointernationaal

Hoofdmenu Autonieuws: De advertorial verschijnt als grote ‘Featured’ artikel in het hoofdmenu ‘Autonieuws’:

Featured sidebar image autointernationaal

Sidebar widget: Tijdens de looptijd is de advertorial op elke content pagina zichtbaar in de sidebar, inclusief de homepage:

Featured sidebar image autointernationaal