Advertorials

Advertorials op Autointernationaal.nl bestaan uit tekst met beeld en/of video. De teaser van de advertorial wordt altijd als een grote visual binnen de grid van 5 artikelen bovenaan op de homepage geplaatst. Daarnaast verschijnt de advertorial teaser als grote ‘Featured’ artikel in het hoofdmenu ‘Autonieuws’ en als blok in de sidebar op elke pagina van de website. De advertorial teaser titel en afbeelding linkt altijd naar de advertorial zelf. De lay-out van de advertorial pagina is gelijk aan de reguliere artikelen op Autointernationaal.nl.

Advertorial teaser image autointernationaal

Homepage grid: de grote afbeelding links hierboven is een voorbeeld van een advertorial teaser in de grid bovenaan de homepage.

Na de reguliere advertorial teaser plaatsing blijft de advertorial nog onbeperkt vindbaar op Autointernationaal.nl. De advertorial teaser linkt naar een artikelpagina, waar naast tekst ook beeld en/of video geplaatst kan worden. Tekst, afbeeldingen en video worden door u aangeleverd. Video’s dienen altijd eerst op YouTube geplaatst worden.

Voor meer informatie of om direct een advertorial te boeken, stuurt u een e-mail naar info@autointernationaal.nl.

Wat is een advertorial?

Een advertorial is een commerciële uiting met kwalitatief goede en passende content door adverteerder met een reclameboodschap. De artikelpagina mag één of meerdere call-to-action bevatten. Met een advertorial probeert de adverteerder in de tone-of-voice dichter tegen Autointernationaal.nl te staan dan in het geval van een reclame banner. Advertorials bevatten meestal één of meerdere call-to-action links in de tekst. Buttons zijn niet toegestaan.

Voorwaarden

Plaatsing
Minimaal 1 week. Bij afname van 3 weken plaatsing binnen een tijdsbestek van 3 maanden krijgt u 10% korting. Campagnes starten altijd op maandag. Er kunnen geen garanties worden gegeven over plaatsingsdatum.

Planning
Minimaal 5 werkdagen voor plaatsingsdatum moeten wij de definitieve teksten, afbeeldingen en link naar een eventuele YouTube video per e-mail hebben ontvangen. Dan vindt eventuele eindredactie plaats en ontvangt u een link naar de nog verborgen advertorial artikelpagina ter goedkeuring. Minimaal 2 werkdagen voor plaatsing dient het artikel definitief door u akkoord bevonden te zijn.

Eindredactie
Autointernationaal.nl behoudt zich het recht om de teksten te redigeren zodat het past binnen de tone-of-voice van de rest van de website. Uiteraard altijd in overleg. Bij alle advertorials is het duidelijk dat u (uw bedrijf of uw product) de afzender is en niet de redactie van Autointernationaal.nl .

Afbeeldingen
Een logo en/of een afbeelding van een alleenstaand product mag niet in de teaser afbeelding voorkomen. De teaser afbeelding is het beeld dat terugkomt in de teasers en bovenaan het artikel. Het logo én/of het te promoten product kan wel als 2e afbeelding op de artikelpagina worden getoond. Beeld dient kant-en-klaar aangeleverd te worden conform de specificaties hieronder.

Aanleverspecificaties

Teaser afbeelding
Tevens visual. Mag géén logo of alleenstaand product bevatten maar moet een sfeerbeeld zijn. Geanimeerde gif’s zijn niet toegestaan.

  • Formaat: minimaal 1404 x 684 pixels
  • Bestandstypes: jpg, png of gif.

Voor eventuele overige afbeeldingen geplaatst in de bodytekst, eventueel met logo erin verwerkt, gelden dezelfde formaat specificaties als voor de teaser afbeelding (visual).

Eventuele video
Video’s dienen altijd eerst op YouTube geplaatst worden. Graag de YouTube URL aanleveren.

Titel
Maximaal 75 tekens inclusief spaties.

Introtekst
Maximaal  25 woorden.

Bodytekst
Maximaal 2.500 woorden, inclusief tussenkoppen. De bodytekst mag maximaal 3 externe call-to-action links bevatten. Totale aantal afbeelding en video’s in de bodytekst is maximaal 3.

Kosten

Advertorials kosten € 95 per week exclusief BTW.

  • Minimale plaatsing van de advertorial teaser is 1 week.
  • Na de advertorial teaser plaatsing (van 1 of meerdere weken) blijft de advertorial nog onbeperkt vindbaar op Autointernationaal.nl.
  • Er is steeds maar 1 advertorial zichtbaar in de homepage grid.
  • Bij afname van 3 weken plaatsing binnen een tijdsbestek van 3 maanden krijgt u 10% korting.

De teaser van de advertorial verschijnt tijdens de afgenomen aantal weken als grote visual binnen de grid van 5 artikelen bovenaan op de homepage (zie voorbeeld bovenaan deze pagina). Daarnaast verschijnt de advertorial teaser als grote ‘Featured’ artikel in het hoofdmenu ‘Autonieuws’ en in de sidebar op elke pagina van de website.

Voor meer informatie of om direct een advertorial te boeken stuurt u een e-mail naar info@autointernationaal.nl.