Actievoordeel: Volkswagen Polo BlueMotion Edition

0

Instappen in de Volkswagen Polo is nu een stuk makkelijker geworden met de nieuwe BlueMotion Edition. Deze extra rijk uitgeruste en efficiënte Polo is, inclusief de tijdelijke extra inruilpremie, leverbaar vanaf 16.890 euro. Onder de motorkap van de Edition versie zit de 95 pk sterke 1.0 TSI turbobenzine krachtbron.

De uitvoering waarop de nieuwe Polo BlueMotion Edition is gebaseerd, is standaard voorzien van zaken als airconditioning, cruise controle, een wegrijdhulp voor op hellingen, elektrisch bedienbare portierramen vóór en elektrisch bedienbare/verwarmbare buitenspiegels. De actieversie voegt daar het radio & multimediasysteem Composition Media (met een groot touch screen in kleur en Bluetooth telefoonvoorbereiding), parkeersensoren voor & achter en extra getinte achterramen aan toe.

Daarnaast is de nieuwe Edition versie uitgerust met een USB aansluiting, een Plus boordcomputer, een rubberen kofferbakmat en een universele magnetische telefoonhouder. Het interieur is afgewerkt met onder meer speciale Link bekleding. Het stuurwiel, de schakel pookknop en de handremgreep hebben een lederen afwerking.

De nieuwe Polo BlueMotion Edition is per direct leverbaar voor prijzen die beginnen bij 17.890 euro. Het klantvoordeel van het actiemodel, dat tegen meerprijs ook leverbaar is met een 7-traps DSG automaat, loopt volgens Volkswagen op tot 2.063 euro. Inclusief de tijdelijke extra inruilpremie van 1.000 euro is de Polo BlueMotion Edition leverbaar vanaf 16.890 euro, waarbij het klantvoordeel oploopt tot 3.063 euro.

Reageren is niet mogelijk.