Prijsvergelijking Volkswagen T-Roc 1.5 TSI DSG

0

De Volkswagen T-Roc met 150 pk sterke 1.5 TSI benzinemotor is nu ook te bestellen met een 7-traps DSG automaat met dubbele koppeling. De prijzen beginnen bij 30.050 euro. Met deze motor/versnellingsbak combinatie sprint de cross-over in 8,4 seconden naar 100 km/u. Zijn topsnelheid bedraagt 205 km/u.

De T-Roc 1.5 TSI DSG is leverbaar in 3 verschillende uitvoeringen. De basisuitrusting omvat onder andere automatische airconditioning, LED dagverlichting, idem achterlichten en Radio Composition Color. Ook standaard zijn veiligheidsvoorzieningen zoals City Emergency Braking met voetgangersherkenning, Lane Assist en Front Assist.

VolkswagenAudiToyota
T-RocQ2C-HR
1.5 TSI DSG Style1.0 TFSI Sport1.8 Hybrid Dynamic
32.030 euro31.850 euro32.195 euro

In Style trim (32.030 euro) is de T-Roc tevens voorzien van onder meer adaptieve cruisecontrole, een met leer bekleed multifunctioneel stuur, parkeersensoren voor & achter, mistlampen inclusief bochtverlichting, Comfort stoelen vóór en 16 inch lichtmetalen velgen.

De T-Roc 1.5 TSI DSG Sport (33.750 euro) staat op 17 inch lichtmetalen velgen en is ondermeer voorzien van Sport comfortstoelen vóór, het innovatieve digitale instrumentenpaneel (Active Info Display) en het Composition Media multimediasysteem.

 

Reageren is niet mogelijk.