Volkswagen Tiguan Allspace ook als Business

0

Volkswagen levert de Tiguan Allspace nu ook in een tweetal extra complete Business uitvoeringen: de Comfortline Business en de Highline Business R. De laatste biedt niet alleen extra luxe, maar voegt tegelijkertijd een flinke dosis sportiviteit toe aan de SUV.

De Tiguan Allspace (met plek voor 5 of 7 personen) is als Comfortline Business standaard uitgerust met verkeersbordherkenning, een diefstalalarm, het Discover Media multimediasysteem met digitale radio-ontvangst (DAB+), telefoonvoorbereiding Plus en Voice Control spraakbediening. Mobiele internetdiensten zijn er in de vorm van App Connect smartphone integratie, Guide & Inform Basis en de Mijn Volkswagen Module (die laatste 2 inclusief een abonnement voor 36 maanden). De Tiguan Allspace Comfortline Business onderscheidt zich bovendien door donkerrode LED achterlichten, een opbergpakket en een universele magnetische telefoonhouder.

Wie kiest voor de Tiguan Allspace Highline Business R krijgt aanvullend 19 inch lichtmetalen velgen in Sebring design, progressieve stuurbekrachtiging met variabele besturing en de Driving Profiles rij profielinstelling. Andere uitrustingkenmerken zijn het digitale instrumentenpaneel (Active Info Display), LED koplampen, het radio & multimediasysteem Composition Media, een achterklep met sensorgestuurde opening (Easy Open) en een achteruit rij camera met parkeerassistent.

De Tiguan Allspace Comfortline Business is leverbaar als 1.4 TSI (150 pk) en 2.0 TDI (150 pk). De Highline Business R is er ook met de 2.0 TSI motor (180 pk of 220 pk in combinatie met vierwielaandrijving) en sterkere vermogenvarianten van de 2.0 TDI unit (190 pk of 240 pk in combinatie met 4Motion). De prijzen van de Tiguan Allspace Comfortline Business beginnen bij 39.350 euro (inclusief een klantvoordeel tot 2.850 euro). Als Highline Business R is de Tiguan Allspace er vanaf 45.690 euro.

Reageren is niet mogelijk.