Volkswagen Polo ook als R-Line

0

De nieuwe Volkswagen Polo is voortaan ook leverbaar met sportieve R-Line exterieur & interieurpakketten. Volgens de importeur is er sprake van een combinatie van een fraaie styling met een aantrekkelijke prijs.

Het R-Line exterieurpakket kenmerkt door dynamisch vormgegeven bumpers, een specifieke grille, een dakspoiler, speciale zijdorpels en diverse R-line logo’s, Het pakket is leverbaar op de Polo Comfortline (Business) en de Highline uitvoering en kost vanaf 584 euro.

Speciaal voor de Polo Highline is een extra uitgebreid R-Line pakket beschikbaar. Dat biedt tevens Sebring 16-inch lichtmetalen velgen én een speciaal R-Line interieur dat ondermeer is voorzien van een zwarte dakhemel en sportieve Carbon Flag/Art velours R-Line bekleding.

Verder kan de koper rekenen op een multifunctioneel en met leder beklede R-Line sportstuur dat bij de versies met DSG automaat bovendien uitgevoerd is met schakelpaddels. De pedalen zijn van aluminium en diverse interieurdelen zijn afgewerkt met R-Line decorlijsten van het type Dark Diamond Flag.

Het uitgebreide R-Line exterieur & interieurpakket voor de Polo Highline kost 1.711 euro. Voor een meerprijs van 518 euro is dit pakket uit te bereiden met 17 inch lichtmetalen Bonneville velgen.

Comments are closed.