Prijs vergelijking Renault Zoe R110 Limited

0

De prijs van de R110 uitvoering van de Renault Zoe is bekend. Deze versie onderscheidt zich door een nieuwe elektromotor van 108 pk en 225 Nm, waarmee de elektrisch aangedreven Fransman krachtiger accelereert en meer rij plezier biedt. Tevens is het Zoe aanbod licht gewijzigd en zijn nieuwe opties en kleuren leverbaar.

De R110 motor is volledig nieuw ontwikkeld door Renault. Dankzij innovatieve elektronica levert hij 16 pk meer dan de bestaande unit, waardoor de Zoe bijna 2 seconden sneller van 80 naar 100 km/u accelereert. De topsnelheid bedraagt onveranderd 135 km/u. Alles versies van de Zoe zijn voorzien van een 41 kWh batterij.

Voor het nieuwe modeljaar komt de Entry uitvoering met 22 kWh batterij te vervallen. Het uitrustingniveau Life blijft ongewijzigd leverbaar in combinatie met de R90 motor (92 pk). Renault vraagt 32.890 euro voor deze Zoe uitvoering. De Intens uitvoering wordt vervangen door de Limited. Zijn standaarduitrusting is uitgebreid met DAB+ digitale radio, 16-inch lichtmetalen velgen van het type Celsium, instaplijsten en speciale badges. De Zoe Limited is net als de Bose uitvoering alleen leverbaar in combinatie met de R110 motor. Zij kosten respectievelijk 35.090 euro en 37.890 euro.

RenaultHyundaiNissan
ZoeIoniqLeaf
R110 LimitedElectric Comfort2.Zero Visia
35.090 euro34.295 euro34.890 euro

Het standaard in de Zoe aanwezige R-Link multimediasysteem is uitgebreid met ondersteuning voor Android Auto. De Limited en Bose uitvoeringen zijn leverbaar in de nieuwe, paarse carrosseriekleur Bleu Violette (zie foto), terwijl Noir Étoile metaallak nu ook leverbaar is voor de Zoe Life. De optielijst is uitgebreid met het Color Pack Purple en de Bose geluidsinstallatie (inclusief Richbass subwoofer en versterker onder de passagiersstoel).

De Renault Zoe was in 2017 voor het derde jaar op rij de bestverkochte elektrische auto in Europa. Sinds de introductie is de wereldwijde afzet ieder jaar gestegen, met een toename van 44 procent ten opzichte van 2016. In Nederland is de verkoop in 2017 zelfs verdrievoudigd (+ 329 procent) ten opzichte van een jaar eerder.

Reageren is niet mogelijk.