Prijs Volkswagen Amarok Dark Label is bekend

0

Volkswagen introduceert de Amarok Dark Label in Nederland. Deze speciale uitvoering valt op met zijn speciale donkere kleuren en exclusieve designdetails. De Amarok Dark Label is leverbaar met 2 vermogenvarianten van de 3.0 V6 TDI motor en ook met een 8-traps automaat.

De Amarok Dark Label is een gelimiteerde editie die gebaseerd is op de Comfortline uitvoering. Hij is uitgevoerd in de kleur Carbon Steel Grey. Zwarte dorpels, een matzwarte stylingbar, een design bumperinzet en 18 inch Rawson lichtmetalen velgen met antracietkleurige afwerking zorgen voor extra uitstraling. Verder kan de koper rekenen op een matzwarte uitvoering van de portiergrepen en buitenspiegels.

De achterlichten zijn donkergetint en de koplampen beschikken over Bi-Xenon verlichting en LED dagverlichting. Ook in het interieur zijn donkere kleuren hét thema: zo heeft de Amarok Dark Label zwarte hemelbekleding en vloermatten met het actielogo.

De Amarok Dark Label wordt standaard geleverd met de 3.0 TDI V6 dieselmotor en 4Motion vierwielaandrijving. Daarbij is er keus uit 2 vermogensvarianten: 163 pk of 204 pk. Daarnaast is de Amarok Dark Label ook leverbaar met een 8-traps automaat. Hij komt na de zomer naar Nederland. De prijs van de 163 pk sterke Amarok Dark Label bedraagt 56.089 euro. De versie met 204 pk moet 62.278 euro opbrengen. De netto catalogusprijs (excl. BTW) ligt voor de 163 pk sterke smaak op 34.500 euri en op 38.400 euro voor de 204 pk sterke 3.0 TDI variant.

 

Dit artikel is een prijsupdate van het nieuwsbericht van 7 augustus 2018, 18.16 uur.

Comments are closed.