Volkswagen T-Roc Sport tijdelijk met 1.0 TSI motor

0

De Volkswagen T-Roc Sport is tijdelijk ook leverbaar met de 1.0 TSI driecilinder benzinemotor van 115 pk. Deze in gelimiteerde oplage geproduceerde uitvoering is zonder meerprijs voorzien van Sport+ pakket.

De T-Roc Sport is het sportieve topmodel binnen de modelreeks en combineert extra luxe met sportiviteit. Zo is hij standaard uitgevoerd met hightech features als LED verlichting, adaptieve cruise controle, automatische airconditioning (Air Care Climatronic), Radio Composition Media met groot kleuren touch screen en mobiele internetdiensten via Car Net. De T-Roc Sport heeft ook standaard het fraaie Active Info Display, het volledig digitale instrumentarium van Volkswagen.

Het interieur van de T-Roc Sport is voorzien van Sport comfortstoelen, rode sfeerverlichting en Gem bekleding met witte accenten. Uiterlijk is hij onder meer te herkennen aan 17 inch Kulmbach lichtmetalen velgen en een chromen dakreling. De T-Roc 1.0 TSI Sport met Sport+ pakket is leverbaar zolang de voorraad strekt voor 30.350 euro.

Normaliter levert Volkswagen de T- Roc Sport vanaf de 150 pk sterke 1.5 TSI, maar tijdelijk is hij er in een gelimiteerde oplage ook met de 1,0 liter turbobenzinemotor, gekoppeld aan een handgeschakelde 6-bak. Die combinatie maakt de sportief/luxe uitvoering van de T-Roc nu bereikbaar voor een breder publiek.

Wat de exclusieve T-Roc 1.0 TSI Sport ook uniek maakt, is het Sport+ pakket dat zonder meerprijs wordt meegeleverd. Dit pakket onderstreept het dynamische karakter van deze Volkswagen met onder meer rode remzadels, rode sfeerverlichting, rode stiksels voor bekleding en stuur, een zwarte dakhemel, aluminium pedalen en donker getinte ramen achter. Ook heel sportief: de bestuurder kan voor elke rit de ideale rij stand kiezen via Driving Profiles.

Reageren is niet mogelijk.