Volkswagen nu ook als Tiguan R-Line Blackstyle

0

Volkswagen meldt dat de Tiguan R-Line Black Style in Nederland is gearriveerd. Zoals zijn naam al doet vermoeden, is deze sportieve SUV voorzien van een zwarte aankleding. Hij is nu te configureren en te bestellen.

R-Line styling is volgens de importeur zeer gewild onder Volkswagen rijders. Veel leasende Nederlanders kiezen bijvoorbeeld voor de Business R modellen; de sportieve koploper uit het Tiguan gamma. Eén op de twee klanten kiest voor de sportieve R-looks. Volkswagen heeft nu goed nieuws voor deze liefhebbers: in navolging op zijn grote broer, de Touareg R-Line Black Style, is nu ook de Tiguan te configureren met een dergelijk exterieur.

Het Tiguan R-Line Black Style exterieurpakket bevat onder meer zwarte 19 inch Sebring lichtmetalen velgen (zwarte 20 inch Suzuka exemplaren zijn tegen meerprijs leverbaar), een zwarte R-Line dakspoiler, zwarte dakrails, zwarte spiegelkappen plus raamlijsten, donker getinte ramen achter en een R-design bodykit.

Het R-Line Black Style exterieurpakket is te combineren met een interieurpakket. Dit bevat onder meer Top comfortstoelen, Race stoffen bekleding, een R-Line sportstuur, een zwarte dakhemel, R-line instaplijsten, R-line vloermatten en aluminium pedalen.

Het R-Line Black Style exterieurpakket is er voor 2.505 euro op de Tiguan Highline en voor 601 euro op de Tiguan Highline Business R. Het R-Line Black Style interieur én exterieur pakket is er voor respectievelijk 3.303 euro (Highline) en 1.211 euro (Highline Business R). De Tiguan Highline R-Line Black Style is leverbaar vanaf 44.100 euro. Voor dit bedrag krijg je de 150 pk sterke 1.5 TSI uitvoering met 7-traps DSG automaat.

Reageren is niet mogelijk.