Volkswagen Tiguan Allspace nu ook als R Line Black Style

0

De Volkswagen Tiguan Allspace is er nu ook als R-Line Black Style. Zoals zijn naam al doet vermoeden, is deze extra ruime SUV voorzien van zwart decoratiemateriaal.

R-Line styling is volgens de importeur zeer gewild onder Volkswagen rijders. Veel Nederlanders kiezen bijvoorbeeld voor de Business R modellen. Koploper is de Tiguan. Eén op de twee kopers kiest namelijk voor de R-Line styling. Volkswagen speelt hier op in met een soortgelijke Black Style versie van de extra ruime Tiguan Allspace. De ‘korte’ versie van de SUV was al leverbaar in deze uitvoering.

Het Tiguan Allspace R-Line Black Style exterieurpakket omvat onder meer zwarte 19 inch Sebring lichtmetalen velgen (20 inch Suzuka exemplaren zijn tegen meerprijs leverbaar), een zwarte R-Line dakspoiler, zwarte dakrails, zwarte spiegelkappen plus raamlijsten, donker getinte ramen achter en een R-design bodykit met zwarte accenten.

Om de Tiguan Allspace helemaal af te maken, is het Black Style exterieurpakket ook te combineren met een R-Line interieurpakket. Dit omvat onder meer Top Comfort stoelen, Race stoffen bekleding, een aan de onderzijde afgevlakt R-Line sportstuur, een zwarte dakhemel, R-line instaplijsten, R-line vloermatten en aluminium pedalen.

Het R-Line Black Style exterieurpakket kost 1.024 euro indien de Tiguan Allspace Highline Business R wordt besteld en 2.894 euro op de gewone Highline uitvoering. Indien ook het interieurpakket gewenst is, dan zijn de tarieven respectievelijk 1.834 euro en 3.705 euro. De 20 inch zwarte Suzuka velgen zijn leverbaar vanaf 664 euro.

Reageren is niet mogelijk.