Private lease actie Suzuki Swace

0

De nieuwe Suzuki Swace kan men tijdelijk privé leasen vanaf 449 euro per maand. Alle vaste kosten die nodig zijn om in deze hybride stationwagon te rijden, zijn inbegrepen in deze prijs.

In januari 2021 breiden de Suzuki dealers hun modellengamma uit met de stationwagon Swace. Het nieuwe model is een zelf oplaadbare hybride, waarmee men een beperkte afstand volledig elektrisch kan rijden zonder stekker stress. Al vanaf het instapniveau Select beschik de Swace over de nieuwste infotainment en rij hulpsystemen. Met een bagageruimte van 596 tot maximaal 1.606 liter is deze hybride stationwagon volgens Suzuki een welkome aanvulling op het aanbod in het C segment.

Behalve door aanschaf kan men de Suzuki Swace ook rijden met private lease. Daarbij worden alle benodigde diensten (belastingen, autoverzekering, onderhoud enzovoort) verzorgd door de dealer. Het actietarief is inclusief alle vaste kosten; men betaalt alleen nog variabele kosten zoals benzine. Ter introductie geldt tijdelijk het voordelige maandtarief van 449 euro. Dit voordeelbedrag geldt voor alle 60 maanden van het contract. Elk jaar kan men maximaal 10.000 kilometer rijden. Het aanbod valt onder de zekerheden van het Keurmerk Private Lease. Maar wees snel, want ‘op = op’.

De actie geldt zolang de voorraad strekt. Het genoemde actietarief geldt bij 12 schadevrije jaren. Vraag de Suzuki dealer naar de volledige voorwaarden van dit aanbod en van het leaseproduct.

Reageren is niet mogelijk.