Dealerdeal voor Suzuki Swace

0

Als jij nu naar de Suzuki showroom komt voor de Swace, dan kan jij profiteren van de zogeheten dealerdeal. Daarbij kan het voordeel oplopen tot wel 3.000 euro.

Men kan kiezen uit een super laag Private Lease tarief of extra inruilvoordeel. Wil jij zorgeloos rijden met Private Lease? Het tarief voor de Swace is nu in het kader van de dealerdeal tijdelijk verlaagd van 454 euro per maand naar slechts 424 euro per maand. De actie geldt tot en met 31 oktober 2021.

Bovenstaand tarief geldt voor een contract bij Suzuki Financial Services voor 60 maanden op basis van 10.000 km per jaar. Wees er snel bij, want dit tarief is slechts beperkt geldig! De Swace is uit voorraad leverbaar, dus je kunt hem nog deze zomer rijden, maar het aantal exemplaren van de herdoopte Toyota Corolla Touring Sports Hybrid dat voor de leaseactie beschikbaar is, is gelimiteerd.

 

Reageren is niet mogelijk.