Direct een mooi bedrag voor je oude auto

0

Featured article
Sta je op het punt een nieuwe auto te kopen? Dan is dit het perfecte moment om je oude auto in te ruilen. Je kunt dit doen bij de dealer, maar veel voordeliger is het om online een auto te verkopen. Je moet alleen even weten waar en hoe. Lees snel verder om hier achter te komen.

De waarde van een tweedehands auto

Wanneer je een auto verkoopt, ontvang je hier het liefst zoveel mogelijk geld voor, toch? Daarom is het belangrijk een partij te vinden die de maximale prijs kan betalen voor je auto. Hoe vind je die? Hiervoor moet je een beetje economisch denken.

Niet alles is namelijk overal evenveel waard. Niemand verkoopt ijsjes op de Noordpool. Waarom niet? Ten eerste wonen daar amper mensen en ten tweede is daar al ijs genoeg. Daarom zijn ijsjes op de Noordpool niets waard. Op het strand van Scheveningen in de zomer is het een ander verhaal. Daar smelten ze snel en heeft iedereen zin in een ijsje. Daarom betaalt men daar goed geld voor een sappige ijslolly.

Zo is het ook met auto’s. Bepaalde modellen zijn hier in Nederland amper wat waard, terwijl ze er in andere landen goede prijzen voor betalen. Auto’s met schade bijvoorbeeld, omdat reparatiekosten in het buitenland vele malen lager liggen dan hier.

De ideale partner bij de auto inkoop

Een partij die al meer dan vijftien jaar auto’s inkoopt en deze weer door verkoopt over heel de wereld is East European Provider. Daardoor zijn zij in staat zeer hoge bedragen te bieden voor vrijwel elk type auto, ook voor schadeauto’s. Er is namelijk altijd wel ergens iemand die op zoek is naar het specifieke model dat jij in de aanbieding hebt!

Naast hoge prijzen bieden ze iedere verkoper een perfecte service. Aanvragen worden snel in behandeling genomen, er worden geen verborgen kosten gerekend, de ophaal is gratis door heel de Benelux en je wordt netjes te woord gestaan. Bovendien krijg je direct geld wanneer de auto de volgende dag wordt opgehaald.

Hoe werkt het verkopen van een auto?

Om direct een auto te verkopen bij deze auto opkopers hoef je alleen maar deze link te volgen. Je komt dan op de website van dit bedrijf en ziet een formuliertje. Hier vul je (gratis en geheel vrijblijvend) de gegevens in van je auto en binnen no time ontvang je een mooi bod. Dit is ook daadwerkelijk het bod dat je krijgt (in tegenstelling tot bepaalde andere bedrijven die we hier niet bij naam zullen noemen). Vervolgens kun je akkoord gaan om direct je auto te verkopen en morgen met het geld in handen te staan. Moet je enkel nog een nieuwe kopen!

Reageren is niet mogelijk.