Renault Scénic ook als Initiale Paris

0

De Renault Scénic en Grand Scénic zijn nu ook leverbaar in luxueuze Initiale Paris uitvoering. De uitrusting, afwerking en rij beleving zijn volgens de Franse fabrikant van hoge klasse. Dat is een boute bewering, want het MPV duo is niet bepaald fijn geslepen op de markt gekomen.

Enfin, de topversie vertegenwoordigt het beste dat Renault te bieden heeft op het gebied van luxe, zoals ook te zien is bij de Initiale Paris uitvoeringen van de Espace, Koleos, Talisman en Captur. De nieuwe Scénic en Grand Scénic Initiale Paris staan vanaf september in de Nederlandse showrooms. De prijzen worden in een later stadium bekend gemaakt.

De Initiale Paris uitvoering van de Scénic en Grand Scénic onderscheidt zich met diverse unieke stijlelementen, waaronder speciale 20-inch lichtmetalen specifieke velgen, een grille met een sterpatroon, een Initiale Paris logo onder het Renault embleem, LED mistlampen gecombineerd met bochtenverlichting en de unieke lakkleur Noir Améthyste.

Het interieur wordt volgens Renault gekenmerkt door eenzelfde mate van verfijning. Tot de uitrusting behoren Nappa lederen bekleding, verchroomde instaplijsten, elektrisch verstelbare en verwarmbare voerstoelen met massagefunctie en hoofdsteunen met instelbare randen. Andere uitrustingkenmerken zijn een geluidsinstallatie van Bose, voorruitprojectie in kleur en Easy Park Assist (automatisch inparkeersysteem).

Er is keuze uit 5 aandrijfvarianten: de TCe 130 benzinemotor met handbak, de dCi 110 Hybrid Assist dieselmotor met handbak, de dCi 110 dieselmotor met EDC automaat met dubbele koppeling, de dCi 130 dieselmotor met handbak en de dCi 160 dieselmotor met EDC automaat met dubbele koppeling.

Reageren is niet mogelijk.