Skoda in actie tijdens de Tour de France

0

Skoda, , dat meer dan 120 jaar geleden werd opgericht als fietsenmerk, is nu 15 jaar officieel partner en autoleverancier van de Tour de France. Dat kost een lieve duit en die investering willen de Tsjechen proberen terug te verdienen met een compleet peloton aan speciale actiemodellen. Het Tour voordeel bereikt daarbij grote hoogten. Skoda noemt een bedrag tot zelfs 9.810 euro. Aan de finish ligt voor klanten die hun keus gemaakt hebben bovendien een inruilvoordeel van maximaal 1.200 klaar.

Het voordeelpeloton van Skoda bestaat om te beginnen uit de Fabia, de Fabia Combi en de Rapid Spaceback. Deze modellen zijn er tijdens de Tour in de extra complete Clever uitvoering, met standaard onder meer het Amundsen navigatiesysteem met 6,5 inch touch screen, een 3D geluidsinstallatie van het huis, cruise controle met snelheidsbegrenzer, parkeersensoren achter en lichtmetalen velgen. De Fabia Clever is er vanaf 18.490 euro, de Combi versie met 19.390 opbrengen en de Rapid Spaceback Clever mag weg voor 20.490 euro. De meerprijs van dit model, dat in oktober zal worden afgelost door een compleet nieuwe generatie, bedraagt hierdoor slechts 1.100 euro ten opzichte van de Fabia Combi. Het klantvoordeel op deze Clever versies loopt volgens Skoda op tot 2.010 euro.

De Octavia Combi, Karoq, Superb en Superb Combi in Clever Edition bieden volgens de importeur tegen een scherpe prijs comfort en luxe voor de zakelijke rijder. Standaard zijn onder andere het Amundsen navigatiesysteem met 8 inch kleuren touch screen, Bluetooth telefoonvoorbereiding inclusief WLAN plus de mogelijkheid voor draadloos opladen, DAB digitale radio en 1 jaar Skoda Connect (internet infomedia, Smartlink+ en updatemogelijkheid voor de navigatiekaarten).

Omdat techniek in La Grande Boucle een hoofdrol speelt, zijn er tijdelijk aantrekkelijke Tech pakketten voor diverse Octavia en Superb modellen. Voor de eerste Skoda omvat dit pakket met leder/stof beklede stoelen, stoelverwarming, een multifunctioneel met leer bekleed sportstuur en het MaxiDot kleurendisplay. Voor diens Style Business uitvoering komt daar lederen bekleding bij. Bij de Superb modellen staat Tech voor een uitbreiding van de standaarduitrusting met een panoramisch schuif/kanteldak, Travel Assist en een elektrisch bedienbare achterklep (voor de Ambition Business). De Style Business heeft naast een standaard elektrische achterklep ook lederen bekleding. De Tech pakketten staan voor een voordeel tot maximaal 1.770 euro.

In het geval van de Superb, die begin volgend jaar een facelift zal ondergaan en dan ook leverbaar wordt in stekkerhybride uitvoering, zijn zelfs 3 acties te combineren: de gratis Business upgrade, een ruime korting op de 150 pk sterke 2.0 TDI dieselmotor én het Tech pakket. Daardoor loopt het maximale Tour voordeel in dit geval op tot liefst 9.810 euro. Bovendien is tijdens de Tour periode ook nog eens een inruilvoordeel van kracht. Afhankelijk van het gekozen model kan dit oplopen tot 1.200 euro.

Comments are closed.