Uitzwaai voordeel op Skoda Octavia

0

De volumemerken van de Volkswagen Groep staan op hun punt hun C segment aanbod te verversen. Met moederbedrijf zal nog deze maand het doek van de nieuwe Golf afhalen en in de pijplijn zitten ook herontworpen edities van de Audi A3, Seat Leon en Skoda Octavia. Het laatste dochtermerk van de Volkswagen Groep komt nu met uitzwaai voordeel op de huidige generatie. Het prijsvoordeel kan oplopen tot liefst 5.000 euro. Bovendien levert Skoda de Octavia 1.5 TSI tijdelijk zonder meerprijs met een DSG automaat.

Dat ‘tijdelijk’ heeft natuurlijk betrekking op de periode dat de huidige generatie Octavia nog uit voorraad leverbaar is. Dit impliceert dat de productie van de Tsjech inmiddels beëindigd is. Voor autoconsumenten die deze Skoda allesbehalve verouderd vinden en op zoek zijn naar een veel waar voor zijn geld biedende middenklasser, is er dus alle reden om nu toe te slaan. Ook als jij op zoek bent naar een Combi, want daarvoor geldt het uitzwaai aanbod ook.

De Octavia Liftback 1.0 TSI Ambition Business met 115 pk en 7-traps DSG automaat is er nu bijvoorbeeld al vanaf 25.390 euro. Dit betekent een voordeel van 2 mille. Bij de 115 pk sterke Octavia Liftback 1.6 TDI Ambition Business met DSG automaat bedraagt de korting 3.500 euro en voor de Sport Business uitvoering met dezelfde aandrijflijn zelfs 4.000 euro. In het geval van de Octavia Combi loopt het maximale voordeel voor de Ambition Business en Clever Edition uitvoeringen op tot 3.500 euro en voor de Sport Business versie tot 4.000 euro. Het maximale prijsvoordeel van 5.000 euro geldt voor de Style Business uitvoering. De Octavia Combi Style 1.6 TDI met automatische DSG transmissie is er in combinatie met dit uitrusting niveau nu namelijk vanaf 31.090 euro in plaats van 36.090 euro.

Reageren is niet mogelijk.