Veel zomervoordeel bij Skoda

0

Skoda is naar eigen zeggen klaar voor een zomer vol actie voor zowel zakelijke rijders als particuliere kopers. Zo zijn de Karoq en de Superb nu nog bereikbaarder door de komst van de nieuwe Business Edition uitvoeringen. Wie kiest voor de compacte Kamiq kan rekenen op een inruilpremie van 2.000 euro. Klanten die opteren voor een Superb uit voorraad profiteren van een voordeel van liefst 3.000 euro.

De Karoq Business Edition beschikt ten opzichte van de Ambition uitvoering over extra’s als het navigatiesysteem Amundsen, een kleuren dispay (Maxidot), automatische airconditioning, Smartlink+, elektrisch bediende buitenspiegels en Driver Alert. Het klantvoordeel voor dit model bedraagt volgens Skoda 1.600 euro.

De Superb Business Edition heeft standaard zaken als het navigatiesysteem Amundsen, Keyless Access & Start), een multifunctioneel stuurwiel, parkeersensoren achter en 16 inch lichtmetalen velgen. De Superb Business Edition is leverbaar vanaf 36.990 euro. De completere Business Edition Plus versie, die de Style uitvoering als basis heeft, is er vanaf 39.990 euro.

Voor run-out exemplaren van de vorige generatie Octavia en Octavia Combi hanteert Skoda deze zomer naar eigen zeggen extra scherpe prijzen. Klanten die opteren voor een model uit voorraad, kunnen rekenen op een voordeel van maximaal 3.300 euro en een inruilpremie die kan oplopen tot 2.500 euro. Bovendien wordt de upgrade naar de Sport Business uitvoering nu aangeboden voor slechts 990 euro.

Reageren is niet mogelijk.