Alfa Romeo ruimt de Giulietta op

0

Alfa Romeo neemt dit jaar afscheid van de Giulietta. Daarom valt er voordeel te behalen op een exemplaar uit voorraad. Alfa Romeo organiseert hiertoe in de maand juli de actie ‘Like it? Drive it!’.

De dealers van Alfa Romeo bieden daarbij modellen uit voorraad aan tegen actieprijzen. De aanbieding geldt zowel voor particulieren als voor zakelijke rijders. Consumenten kunnen een Giulietta uit voorraad snel en voordelig rijden vanaf 29.416 euro. Dat is minimaal 1.834 euro goedkoper dan het instaptarief dat normaal geldt.

Aangeboden exemplaren kunnen van uitgaande modeljaren zijn. Dat heeft er mee te maken dat Alfa Romeo moeite heeft om haar waar de slijten. In de eerste 6 maanden van dit jaar zijn de verkopen met meer dan twee derde gedaald. Dat is een veel grotere terugval dan de markt als geheel laat zien. De afzetkrimp kwam overigens vooral doordat de MiTo geen deuntje meer mee blaast. Een recent geïntroduceerd model dat voor compensatie kan zorgen, ontbreekt echter in het gamma.

Vraag de aan de actie deelnemende Alfa Romeo dealers naar de voorraad en de actie voorwaarden.

Reageren is niet mogelijk.