Voordeel bij aanschaf van een nieuwe Renault

0

Wil jij geen auto uit voorraad aanschaffen, maar in een van de allernieuwste modellen kunnen rijden? Bij Renault krijg je ook dan korting. Tot wel 2.800 euro.

Net als diverse andere merken is er bij Renault volop voorraadvoordeel te behalen. Maar niet iedereen heeft zin in een auto uit voorraad. Veel mensen hebben liever een spiksplinternieuw model dat men zelf volledig naar wens kan aankleden. Of men wil een auto met een van de nieuwste, relatief zuinige aandrijflijnen. Bij Renault kan men dan ook in aanmerking komen voor korting.

Hoe hoog het voordeel is, hangt af van het model en/of de uitvoering die besteld wordt. Neem de splinternieuwe Renault Clio: bij de Bi-Fuel Zen versie (die ook op LPG rijdt)  ligt het voordeel op 600 euro, maar bij de Clio Estate op liefst 2.800 euro. Dat is dan wel een voorraad exemplaar van de vorige generatie. Als rekenvoorbeeld geeft Renault de Kadjar TCe 140 Life. Die heeft een consumentenadviesprijs van 29.490 euro, maar na aftrek van het voordeel à 2.500 euro blijft er een actietarief van 26.990 euro over.

De actie geldt tot en met 31 augustus bij de deelnemende Renault dealers. De uiterste registratiedatum is 30 november. Het voordeel geldt niet voor de Business versies van Renault en kan niet worden gecombineerd met private lease-acties. Vraag de Renault dealer naar de volledige actievoorwaarden en naar de modellen en uitvoeringen die voor het voordeel in aanmerking komen met de bijbehorende kortingen.

Reageren is niet mogelijk.