Tour voordeel volgens Skoda

0

Met de Tour de France in volle gang leidt Skoda traditiegetrouw het peloton. Nederlandse fans kunnen nu bovendien de sprint inzetten naar maximaal voordeel.

Om het feest van de Ronde van Frankrijk mee te vieren, hanteert de Skoda dealer tijdelijk namelijk extra scherpe private lease tarieven. Zo is de Fabia er nu al vanaf 269 euro per maand en de Kamiq vanaf slechts 309 euro. Ook de aanschaf van dit relatief nieuwe Skoda model is aantrekkelijker dan ooit: het Tour voordeel voor de ietwat moeizaam verkopende ‘stads-SUV’ loopt volgens de importeur op tot wel 3.000 euro. Daardoor is de Kamiq er nu al is vanaf 22.790 euro. Ook andere modellen uit het Skoda peloton zijn tijdelijk extra scherp geprijsd.

Als hoofdsponsor van de Tour de France laat Skoda zich naar eigen zeggen traditiegetrouw van voren zien voor klanten die koers hebben gezet naar maximaal voordeel. Dit jaar ligt de focus daarbij om te beginnen op extra scherpe private lease-tarieven. De maandbedragen voor de Fabia en de Kamiq werden reeds genoemd. Ook voor andere modellen uit het Skoda gamma gelden aantrekkelijke Tour tarieven voor private lease. Zo is de Scala er nu vanaf 299 euro per maand en de complete Octavia Business Edition vanaf 339 euro per maand.

Nog een andere Skoda Tour traditie zijn de tijdelijk extra scherpe instapprijzen. Dat de Kamiq hierin de hoofdrol speelt, komt zoals gezegd doordat de belangstelling voor dit model tegenvalt. Maar elk nadeel heb zijn voordeel: voorraadexemplaren mogen tijdens de Tour met maximaal 3.000 euro voor. Voor de Kamiq van het nieuwe modeljaar ligt er een bonus oplopend tot 2.000 euro klaar.

Naast extra scherpe (private lease) tarieven hebben de Skoda dealers nog meer Tour voordeel in petto. Zo worden actiepakketten en de automatische DSG transmissie voor vrijwel alle modellen met veel korting aangeboden en als extra bonus zijn er aantrekkelijke inruilpremies.

Reageren is niet mogelijk.