Voorraad uitverkoop bij Alfa Romeo

0

Alfa Romeo biedt voorraadexemplaren van de Giulia en Stelvio aan met korting. Ten opzichte van nieuwe, in de fabriek te bestellen exemplaren is men tot liefst 6.200 euro voordeliger uit.

Nu de Giulia en Stelvio zijn vernieuwd, gaat de voorraad van het uitgaande modeljaar (2019) voordelig van de hand. En de geboden korting is volgens Alfa Romeo de moeite waard. Neem bijvoorbeeld de Stelvio 2.0T AWD Super Business Edition (met standaard een 8-traps automaat). Die mag jij nu al vanaf 60.315 euro mee naar huis nemen, terwijl Alfa Romeo voor de vergelijkbare uitvoering van modeljaar 2020 minimaal 64.460 euro vraagt.

Het voordeel op een Giulia uit voorraad is nog groter. Betaal je voor de vernieuwde 2.0 GME (200 pk) Super met automatische transmissie minimaal 49.250 euro, bij de 2.0T en 2.0T (eveneens 200 pk sterk) Super uit modeljaar 2019 ben jij al eigenaar vanaf 43.050 euro. Dat scheelt liefst 6.200 euro! De Giulia met vierwielaandrijving is eveneens uit voorraad leverbaar.

De actie geldt zolang de voorraad strekt. Vraag de Alfa Romeo dealer naar de volledige actievoorwaarden.

Reageren is niet mogelijk.