Tijdelijk topmodel: Renault Zoé Rivièra

0

Renault introduceert een nieuwe top uitvoering van de Zoé, de bestverkochte volledig elektrische auto van Europa. De Rivièra versie, die een beperkte oplage kent, beschikt over een rijkere standaarduitrusting, een exclusieve carrosseriekleur en een nieuwe lederen interieurbekleding.

De nieuwe Rivièra versie vervangt de succesvolle Edition One uitvoering. Beiden zijn uitgerust met onder meer lederen interieurbekleding, een Bose audiosysteem, stoelverwarming en een verwarmbaar stuurwiel. De Zoé Rivièra biedt ook extra veiligheid dankzij het eveneens standaard Active Emergency Braking System met voetgangers- en fietsersdetectie. Nieuw zijn de lichtmetalen 16 inch velgen in Seidon design.

De tijdelijke toevoeging van de Rivièra uitvoering betekent volgens Renault dat het extra sfeervol wordt in het interieur van de Zoé. De lederen bekleding is voorzien van blauwwitte biezen die moet doen denken aan zeil touwen en de sierstrip op het dashboard heeft een hout look.  Standaard is de meubilairkleur Bleu Navy, gecombineerd met blauw TEP lederen bekleding voor de voorzijde van het dashboard. Bekleding van zowel de stoelen als het dashboard in de lichte kleur Gris Sable behoort echter ook tot de mogelijkheden.

De Zoé Rivièra wordt in 3 carrosseriekleuren leverbaar: Blanc Glacier, Blanc Quartz en het exclusieve Bleu Nocturne. De exemplaren in de eerste 2 tinten zijn voorzien van donkerblauwe striping. Bleu Nocturne is een nieuwe en exclusieve blauwe carrosseriekleur. Die beschikt over witte striping. De Zoé Rivièra is per direct te configureren en te bestellen voor prijzen vanaf 38.290 euro. Als jij de batterij liever huurt, dan bedraagt de prijs 30.090 euro.

Reageren is niet mogelijk.