Alfa Romeo Giulia en Stelvio tijdelijk voor scherpe prijzen

0

Bij de Alfa Romeo dealer schaf jij nu een Giulia of Stelvio tegen een scherpe prijs aan. Ook gelden er aantrekkelijke leasetarieven voor zakelijke rijders.

De Alfa Romeo Giulia en Stelvio opereren in het premium segment en zijn standaard rijk uitgerust. Toch betaal je voor het Giulia instapmodel nu slechts 45.250 euro. Deze uitvoering heeft een 200 pk sterke 2,0 liter turbobenzinemotor en is achterwiel aangedreven. Zakelijke rijders profiteren met Operational Lease van het actietarief vanaf 637 euro per maand, op basis van 60 maanden looptijd en 10.000 te rijden kilometer per jaar. De Stelvio heeft net zo’n aantrekkelijk instapmodel, maar deze SUV is echter vierwielaangedreven. Zijn instapprijs bedraagt nu 64.460 euro. Operational leaseprijzen beginnen bij 885 euro per maand.

De scherpe prijzen zij een goede reden om de Alfa Romeo dealer te vragen naar de voorraad. De instapmodellen beschikken standaard over het infotainment systeem Alfa Connect met 8,8 inch groot touchscreen, een 7 inch TFT instrumentendisplay, Cruise Control en een geluidsinstallatie met 8 speakers plus bediening op het stuurwiel. Ook een noodremsysteem, een rijstrookassistent, lichtmetalen velgen met aluminiumkleurige remklauwen, verstelbare voorstoelen met stoffen bekleding en een start/stop knop zijn aanwezig in zowel de Giulia als de Stelvio.

De actie geldt zolang de voorraad strekt. Vraag de Alfa Romeo dealer naar de volledige voorwaarden van de aanbod en het eventuele leaseproduct.

Reageren is niet mogelijk.