Scherpe private lease deals tijdens de Skoda Black Friday weken

0

Tijdens de Skoda Black Friday weken zijn 4 modellen van het Tsjechische automerk (zolang de voorraad strekt) tegen aantrekkelijke prijzen beschikbaar met private lease.

Bij Skoda is het niet 1 dag Black Friday, maar 2 weken! Van vrijdag 20 november tot en met vrijdag 4 december, om precies te zijn. Dan biedt Skoda 4 populaire modellen aan tegen aantrekkelijke private lease-tarieven. Maar let op: ga snel langs de dealer, want deze deals zijn beperkt beschikbaar. Er geldt namelijk ‘op = op’.

Al vanaf 259 euro per maand lease jij de compacte stationwagon Fabia Combi privé. Voor de grotere Octavia Combi betaal je vanaf 379 euro per maand. Heb je liever een SUV, dan is er ook een mooi aanbod: de Kamiq vanaf slechts 305 euro per maand. Voor de Scala betaal je niet meer dan 269 euro per maand. Let wel: dit zijn allemaal ‘all-in’ prijzen. Alle benodigde vaste kosten en diensten zijn in dit bedrag verwerkt. Onder meer belastingen, verzekering, pechhulp en onderhoud. Men betaalt alleen nog variabele kosten zoals brandstof en wasbeurten. De Skoda dealer ontzorgt de klant volledig en men profiteert van de zekerheden van het Keurmerk Private Lease.

De actie geldt bij een looptijd van 48 maanden en een jaarkilometrage van 10.000 km. De tarieven kunnen iets afwijken vanwege regionale belastingverschillen. Voor dit product worden de gegevens van de klant bij het BKR in Tiel getoetst en geregistreerd. De actie geldt zoals gezegd van 20 november tot en met 4 december, maar alleen zolang de voorraad strekt. Voor het leaseproduct geldt een eigen risico en eventuele opzegvergoeding. Vraag de Skoda dealer naar de volledige voorwaarden van de actie en het leaseproduct.

Reageren is niet mogelijk.