Private Lease actie van Skoda

0

Skoda start een voordelige Private Lease actie voor 6 modellen. Een daarvan is de Fabia Combi (foto). Met deze stationwagon rijd men vanaf 279 euro per maand all-in.

Met private lease rijd je een Skoda voor een vast maandbedrag en hoeft de klant zich geen zorgen te maken over onverwachte kosten. De dealer regelt alles: aanvraag, aflevering, onderhoud, enzovoort. In het maandbedrag zijn alle benodigde, vaste kosten inbegrepen. Het prijsvoorbeeld van de Fabia Combi laat zien dat dit niet duur hoeft te zijn.

Voor dit privélease aanbod zijn ook 5 andere actiemodellen beschikbaar. Dat zijn de Fabia hatchback, de Scala, de Kamiq, de Octavia en de Octavia Combi. Met uitzondering van de Fabia hatchback kan men kiezen uit meerdere uitvoeringen en daarmee opteren voor de goedkoopste mogelijkheid óf voor rijker uitgeruste versies. In het geval van de Octavia (Combi) gaat het uitsluitend om Business varianten. Daarvoor betaalt men minimaal 379 euro per maand.

De actietarieven gelden bij een looptijd van 48 maanden. Ieder jaar mag men 10.000 km rijden. Men betaalt daarbij alleen variabele kosten zoals brandstof en wasbeurten. Voor het leaseproduct worden je persoonlijke gegevens getoetst en geregistreerd bij het BKR te Tiel. Het actieproduct valt onder het Keurmerk Private Lease.

De actie geldt tot en met 28 februari 2021 maar zolang de voorraad strekt. De uiteindelijke leaseprijs kan afwijken van bovengenoemde voorbeelden vanwege regionale belastingverschillen. Er geldt een eigen risico en eventuele opzegvergoeding. Vraag de Skoda dealer naar de beschikbare voorraad en de volledige voorwaarden van de actie en het leaseproduct.

Reageren is niet mogelijk.