Private lease voordeel tijdens Fiat Digital Days

0

Nog tot eind januari vinden bij de Fiat dealer de Digital Days plaats. Dit betekent dat jij deze maand al vanaf 399 euro de elektrische 500 in Passion uitvoering privé kunt leasen.

Het nieuwe jaar is noodgedwongen digitaal begonnen. De Fiat dealers hebben van de nood een deugd gemaakt: tijdens de Digital Days kan jij jouw bestelling volledig digitaal afhandelen. Daar word jij ook nog eens voor beloond met deze speciale aanbieding: Fiat biedt gedurende de actieperiode namelijk de elektrische 500 aan tegen een voordelig private lease-tarief: voor de Passion uitvoering gaat het zoals gezegd om een bedrag vanaf 399 euro per maand inclusief BTW.

De elektrische Fiat 500 Passion beschikt over 118 pk vermogen. Daarnaast heeft hij een snel laadoptie. De 500e Passion is standaard voorzien van onder meer Keyless Go, 16 inch lichtmetalen velgen, een 10,25 inch groot touchscreen, Android Auto plus Wireless CarPlay, een audiosysteem met 4 speakers en cruise control.

Het private lease-aanbod geldt bij een looptijd van 60 maanden. Voor dit bedrag kan jij ieder jaar 7.500 km in de elektrische 500 rijden. Alle vaste, benodigde kosten (all-risk verzekering, onderhoud, zomerbanden, pechhulp, motorrijtuigenbelasting en dergelijke) zijn in het actietarief verwerkt. Je betaalt alleen nog variabele kosten zoals elektriciteit. Het Keurmerk Private Lease geldt op dit leaseproduct.

De actie geldt van 8 tot en met 31 januari 2021. Vraag de Fiat dealer naar de volledige voorwaarden van de actie en het leaseproduct.

Reageren is niet mogelijk.