Klik en (rij)klaar: de Skoda Fabia Online Edition

0

Met de Fabia Online Edition introduceert Skoda een ‘online only’ versie van haar binnenkort afzwaaiende B segment hatchback. De naam zegt het al: deze uitvoering is voor een private lease-tarief (vanaf 299 euro per maand) via enkele muisklikken ‘simply clever’ uitsluitend online te bestellen. En de snelheid blijft er in: hij staat binnen 10 dagen voor de deur.

Skoda maakt naar eigen zeggen het online bestellen van een Fabia via Private Lease eenvoudig. Om te beginnen ontbreekt keuzestress. De Fabia Online Edition is namelijk zeer compleet uitgerust. Standaard heeft hij bijvoorbeeld metallic lak, automatische airconditioning, cruise controle, Radio Swing met 6,5 inch kleuren touchscreen plus smartphone-integratie, DAB+ radio, het Skoda 3D surround sound pakket, extra donker getinte ramen achter (privacy glas) en lichtmetalen velgen. De klant hoeft dus alleen nog maar de gewenste kleur aan te vinken, de looptijd te selecteren (van 24-48 maanden) en aan te geven hoeveel kilometers per jaar je verwacht te rijden.

De Fabia Online Edition is voorzien van een pittige (95 pk) en zuinige 1.0 TSI Greentech benzinemotor. Het genieten kan volgens Skoda snel beginnen: de auto wordt namelijk binnen 10 dagen na de goedkeuring van de bestelling afgeleverd. Dat kan bij de dealer, maar ook thuis of op het werk. En zelfs dan is het flexibiliteit troef. Mocht de auto niet bevallen, dan is hij binnen een maand kosteloos in te leveren.

In het vaste maandbedrag vanaf 299 euro is alles inbegrepen: onderhoud, reparatie, verzekering, motorrijtuigenbelasting en zelfs gratis vervangend vervoer. De berijder hoeft alleen nog maar te tanken. Ook in het private lease-contract is maximale flexibiliteit ingebouwd. Zo is het contract al na één jaar maandelijks opzegbaar en kan het kosteloos worden beëindigd als de berijder wordt geconfronteerd met onverwachte situaties als inkomensverlies door onvrijwillige werkloosheid, een echtscheiding of arbeidsongeschiktheid. Skoda is aangesloten bij het onafhankelijke Keurmerk Private Lease.

 

Reageren is niet mogelijk.