Skoda biedt inruilpremie tot 1.500 euro

0

Ruil jouw auto nu in voor een nieuwe Skoda Fabia, Octavia, Superb of een van de andere actiemodellen, en jij ontvangt een inruilpremie tot 1.500 euro. Dat kan bij een nieuwe auto het verschil maken tussen wel of niet betaalbaar.

De inruilbonus van maximaal 1.500 euro ontvang jij bij aankoop van een nieuwe Skoda Fabia, Fabia Combi, Scala, Kamiq, Superb en Superb Combi. De actie geldt ook voor de modellen Octavia en Octavia Combi (500 euro inruilpremie) en de Karoq (1.000 euro). Op deze manier schaf jij bijvoorbeeld de hier afgebeelde Fabia Ambition hatchback (voorzien van infotainment systeem, een met leder bekleed multifunctioneel stuurwiel, cruisecontrole, Front Assist en parkeer sensoren achter) aan met 1.500 euro voordeel.

Als rekenvoorbeeld geeft Skoda de 95 pk sterke Fabia 1.0 TSI Greentech Ambition. Die heeft normaliter een consumentenadviesprijs van 20.190 euro. Na aftrek van het inruilvoordeel à 1.500 euro wordt de actieprijs 18.690 euro. Vraag de Skoda dealer naar de volledige actievoorwaarden.

Reageren is niet mogelijk.