Lease aanbieding: Hyundai Kona Electric al vanaf 344 euro per maand

0

Ongeacht wat voor rijder jij bent (privé of zakelijk) en hoe jij jouw auto wilt rijden (met private lease, zakelijke lease, koop of financiering): dit aanbod voor de Hyundai Kona Electric is wel heel aantrekkelijk.

Je leaset hem namelijk al vanaf 344 euro, zowel zakelijk als privé. Daarmee is de Kona Electric 39 kWh (actieradius 305 kilometer) zelfs voordeliger dan de Kona Hybrid of de mild hybride 1.0 T-GDI uitvoering. Beter wordt het niet en wees er snel bij want dit aanbod geldt alleen deze maand.

Met deze speciale aanbieding kun je niet meer om de Kona Electric heen, zo denkt van Hyundai Private Lease. Tijdelijk bieden zij jou deze volledig elektrische SUV aan voor het maandbedrag vanaf 344 euro (exclusief BTW, op basis van een contract voor 60 maanden met 10.000 kosteloze kilometers per jaar). Alles wordt voor jou geregeld: van onderhoud tot reparaties, en van wegenbelasting tot verzekering. Alleen het laden betaal je zelf. En dat is stukken voordeliger dan benzine tanken!

Je rijdt de Kona Electric 39 kWh tijdelijk al vanaf 344 per maand exclusief BTW met Hyundai Operational Lease. De 64 kWh versie met een rij bereik tot 484 km rijd je al vanaf 366 euro exclusief BTW.

Reageren is niet mogelijk.