Skoda waardeert de Fabia Combi op

0

Onlangs is de nieuwe, vierde generatie Skoda Fabia gepresenteerd. De Combi versie van de huidige editie blijft echter doorgebouwd worden. Is dat vragen om afzetproblemen? Nee, denkt Skoda, want zij geeft de goedkoopste stationwagon van Europa een verbeterde uitrusting.

Om ervoor te zorgen dat de oude Fabia Combi naast het nieuwe Fabia Hatchback model in de smaak kan blijven vallen bij klanten, voegen de Tsjechen nu een paar dingen toe aan de uitrusting. Zelfs in de basisuitvoering Active is de kleine stationwagon nu standaard uitgerust met airconditioning en een muzieksysteem met 6 luidsprekers. Andere zaken die tot de standaarduitrusting behoren, zijn elektrisch bedienbare ramen vóór, afstandsbediening voor de centrale deurvergrendeling en een in delen neerklapbare rugleuning van de achterbank.

Als het vakje is aangevinkt bij de uitrustingsvariant Ambition, dan zijn in de Fabia Combi ook in hoogte verstelbare voorstoelen en zwarte dakrails te vinden. Als permanent actiemodel voegt Skoda een “best of” versie toe aan het gamma. Zijn uitrusting omvat led koplampen met geïntegreerde bochtverlichting, een groot licht assistent, een regensensor en 16 inch lichtmetalen velgen. Skoda belooft voor deze uitvoering een prijsvoordeel van liefst 4.169 euro ten opzichte van een vergelijkbare serieauto.

De Fabia Combi is alleen leverbaar met een 1,0 liter turbobenzinemotor van 95 pk. De vernieuwde reeks modellen zijn per direct te bestellen.

Reageren is niet mogelijk.