Renault Twingo E-Tech Electric tijdelijk als Urban Night

0

De Urban Night is de nieuwe gelimiteerde editie van de elektrische Renault Twingo. De meerwaarde van dit model zit hem, behalve in de extra uitrusting, in specifieke stickers op de carrosserie.

De Twingo E-Tech Electric komt in 2 versies. Je kunt kiezen voor een ‘light’ stickerbehandeling (alleen op de C stijl, zonder meerprijs) of voor de uitvoering met het ‘premium pack’, waarbij ook het dak en de achterportieren worden voorzien van de geheel eigen strepen. Bovendien kan men kiezen voor stickers in een lichte of donkere kleur, al naar gelang wat het beste past bij de door jouw te bestellen carrosseriekleur.

Natuurlijk voorziet Renault de beperkt leverbare Urban Night uitvoering van de Twingo E-Tech Electric ook van extra uitrusting. Het verfraait het exterieur met donkere, glanzende 16 inch lichtmetalen velgen, witte accenten in de onderste grille en ‘Urban Night X -markeringen op de kappen van de buitenspiegels. Daarnaast krijgt de Twingo dezelfde markeringen op de speciale instaplijsten, op het hoogglans zwarte deel van het dashboard en op de rugleuning van de zwarte voorstoelen, die tevens van witte randen zijn voorzien. Tot slot verblijdt het merk je met het Renault Easy Link multimediasysteem, waarmee je volledig ‘connected’ bent. Dit omvat onder meer TomTom navigatie, Apple CarPlay en Android Auto smartphone-uitwisseling, een inductielader voor smartphones en een achteruitrijcamera met ultrasone sensoren.

De vanafprijs van deze beperkt verkrijgbare, elektrische Renault Twingo bedraagt 25.470 euro. De aflevering start rond de jaarwisseling. De actie geldt zolang de voorraad strekt. Vraag de Renault dealer naar de volledige actievoorwaarden.

Reageren is niet mogelijk.