Prijs vergelijking Skoda Karoq 1.0 TSI Greentech Ambition

0

De vernieuwde Karoq staat in de Nederlandse showrooms van Skoda. De SUV heeft een aangescherpt design en is nu ook te bestellen als 1.0 TSI Greentech Ambition. Die instap uitvoering kost 32.990 euro.

De bijgepunte editie van de succesvolle SUV van Skoda is direct te herkennen aan designelementen zoals een 6-hoekige grille, nieuwe bumpers en een grotere achterspoiler. De C design achterlichten en de scherp gesneden koplampen zijn altijd voorzien van led verlichting. Matrix technologie is tegen meerprijs verkrijgbaar. Ook van binnen biedt de herziene Karoq een aantal noviteiten, zoals veganistische materialen en nieuwe led sfeerverlichting die in 10 verschillende kleuren is in te stellen. De passagiersstoel is vanaf nu leverbaar met elektrische verstelling inclusief een geheugenfunctie. Onveranderd gebleven zijn het VarioFlex systeem met verschuifbare achterbank en de 588 liter grote bagageruimte die tot 1.810 liter is te vergroten wanneer de achterste zitplaatsen zijn verwijderd. De gefacelifte Karoq is uitgerust met de nieuwste generatie infotainment systemen met DAB+ digitale radio. En dankzij de ingebouwde eSIM is de Skoda altijd online. Laura, de digitale stemassistent, begrijpt commando’s in 15 talen. Software- en navigatie-updates kunnen ‘over the air’ worden uitgevoerd en smartphones zijn draadloos te verbinden met Apple CarPlay en Android Auto. Met de optionele Phonebox zijn smartphones ook draadloos op te laden.

Skoda Seat Volkswagen
Karoq Ateca T-Roc
1.0 TSI Greentech Ambition 1.0 TSI Reference Options 1.0 TSI 110 pk Life
32.990 euro 31.655 euro 32.790 euro

De Skoda Karoq is leverbaar in een aantal Business uitvoeringen die voor zowel particuliere als zakelijke rijders bedoeld zijn. Daarvan werd op 10 januari al een prijs vergelijking gepubliceerd. Aan de basis van het aanbod staat nu de Ambition uitvoering, die standaard onder meer is voorzien van voorzieningen zoals parkeersensoren achter, cruisecontrol, draadloze Smartlink inclusief Ready to Connect, Radio Bolero met Voice Control, Bluetooth telefoonvoorbereiding, DAB+ en airconditioning. Van buiten onderscheidt hij zich met 16 inch Castor velgen, extra getinte Sunset ramen achter (privacyglas) en led achterlichten met dynamische knipperlichten. De basis uitvoering van de Karoq is ook voorzien van diverse assistentiesystemen, waaronder Driver Activity Assistant, Hill Hold Control, City Emergency Braking en Front assist met voetgangersbescherming.

De vernieuwde Karoq is in Nederland leverbaar met 2 verschillende TSI benzinemotoren. De 1.0 TSI Greentech met handgeschakelde 6 bak is te bestellen vanaf 32.990 euro. Voor dit bedrag levert Skoda dus de Ambition uitvoering. De 1.5 ACT Greentech is leverbaar vanaf 35.490 euro en is voor behouden aan de Business Editions. Hij is er ook met een 7-traps DSG automaat met dubbele koppeling.

Reageren is niet mogelijk.