Volvo verlaagt instapdrempel V40 Cross Country

0

Volvo verlaagt de meerprijs van de V40 Cross Country naar slechts 1.000 euro. Ook is voor modeljaar 2018 de uitrusting van de actie-uitvoeringen Nordic en Nordic+ uitgebreid. De basisprijs van 26.995 euro blijft echter ongewijzigd.

De V40 Nordic is voortaan uitgerust met LED dagverlichting, cruise controle en bedieningsmogelijkheid voor de geluidsinstallatie vanaf het stuurwiel. De basisversie is de T2 met 122 pk benzinemotor. Er is ook een 152 pk sterke T3 uitvoering . Die kost 28.995 euro.

Voor slechts 1.000 euro extra maakt Volvo daar een V40 Cross Country T3 Nordic van, met onder andere meer bodemvrijheid en daarmee hogere instap, zilverkleurige roofrails en bodem beschermplaten.

De V40 Nordic+ is het meest complete actiemodel en kost als T2 29.995 euro. Die is standaard voorzien van zaken als Volvo On Call, City Safety, adaptieve LED koplampen, verwarmbare voorstoelen, parkeerverwarming, een automatisch dimmende binnenspiegel en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Reageren is niet mogelijk.