Mitsubishi Outlander tijdelijk als Connect Pro

0

Na de Mitsubishi ASX is nu ook de Outlander leverbaar in Connect Pro actie-uitvoering. Deze versie is gebaseerd op de 2.0 CVT Business Edition 2WD en kost 35.900 eiro. Gegeven zijn rijkere standaarduitrusting is er volgens de importeur sprake van een prijsvoordeel van 3.300 euro.

De Business Edition uitvoering waarop de Mitsubishi Outlander 2.0 CVT Connect Pro is gebaseerd, biedt sowieso zaken als automatische airconditioning met 2 klimaatzones, Keyless Operation System met start/stopknop, LED dagverlichting, cruise controle, een met leder bekleed stuurwiel en Smartphone Link Display Audio (SDA; het compleet nieuwe infotainmentsysteem met Apple CarPlay, USB aansluiting, Bluetooth en DAB+). Voor de aandrijving zorgt een 150 pk sterke, atmosferische 2,0 liter benzinemotor die standaard is gekoppeld aan een CVT automaat.

De Connect Pro voegt daar LED koplampen, idem mistlampen, tweekleurige 18-inch lichtmetalen velgen, parkeersensoren, een verwarmbaar stuurwiel en stoelverwarming aan toe. En hij biedt een Rockford Fosgate geluidsinstallatie met 9 speakers (710W). Verder behoort de Around View Monitor met stuurwielbediening tot de uitrusting. Tot slot is de veiligheidsuitrusting uitgebreid met Blind Spot Warning en Rear Cross Traffic Alert.

Alle extra’s van de Connect Pro uitvoering vertegenwoordigen volgens de importeur een waarde van 5.300 euro. De meerprijs ten opzichte van de Business Edition bedraagt echter 2 mille, waardoor de consumentenprijs van de actie-uitvoering van de Mitsubishi Outlander 2.0 CVT uitkomt op 35.900 euro en er sprake is van een consumentenvoordeel van 3.300 euro.

Comments are closed.