Actiefeest voor BMW 7-serie

0

Het is 40 jaar geleden dat de allereerste BMW 7-serie op de markt verscheen. Dat wordt door de fabrikant uit München nu gevierd met een Edition 40 Jahre uitvoering van de jongste editie van haar vlaggenschip. Dat BMW op deze manier kan voorkomen dat alle media-aandacht deze maand uitgaat naar de nieuwe Audi A8 en de gelifte Mercedes S klasse, is natuurlijk ook mooi meegenomen.


De feestelijke editie van de 7-serie krijgt een oplage van 200 stuks. Deze zogeheten Edition 40 Jahre uitvoering is leverbaar in de metallic kleuren Frozen Silver en Petrol Mica. De BMW is standaard voorzien van volledig zwarte ‘nieren’ en krijgt als verjaardagscadeau verder het M Aerodynamics Package, bestaande uit sportiever ogende bumpers. Zwarte Shadow Line accenten en 20-inch velgen uit de Individual catalogus van BMW zijn, net als feestelijke badges, ook van de partij.

Aan de binnenkant heeft BMW haar topmodel versierd met fraai ogend leer dat in 2 kleurcombinaties geleverd kan worden: Smoke White/Cohiba of Smoke White/Black. Comfortstoelen zijn zowel voor als achter de 7-serie te vinden en voor de gelegenheid krijgt de feesteditie ook speciale vloermatten uit de Individual catalogus. Details kunnen worden afgewerkt met Alcantara, pianolak en andere zeer luxueuze zaken.

Informatie voor de Nederlandse markt (prijs, aantal beschikbare exemplaren) volgt later. BMW laat alvast wel weten dat de Edition 40 Jahre aankleding kan worden gecombineerd met de bekende 6, 8 en 12 cilinder motoren.

Comments are closed.