R-Line pakket voor Volkswagen T-Roc Sport

0

Volkswagen levert op de T-Roc Sport nu ook met R-Line pakket. Daarmee krijgt het uiterlijk van de cross-over volgens de importeur een nóg krachtigere uitstraling, en het interieur een dynamische hightech ambiance. Het R-Line pakket kost 2.851 euro.

Met het R-Line pakket is de T-Roc voorzien van ondermeer speciale bumpers (met in het exemplaar vóór zwarte luchtinlaten en achter een zwarte diffusor), dorpellijsten die zijn gespoten in de kleur van de carrosserie, 18 inch Sebring lichtmetalen velgen (19-inch Suzuka exemplaren hebben een meerprijs van 439 euro) en LED koplampen.

Het interieur van de T-Roc Sport R-Line kenmerkt zich ondermeer door het Active Info Display, een zwarte dakhemel en het met leder beklede sportstuur met contrasterende stiksels. De stoelen zijn bekleed met speciale R-Line stoffen plus lederlook met contrasterende stiknaden. Andere opvallende accenten zijn de pedalen en voetsteunen van edelstaal, aluminium R-Line instaplijsten en vloermatten en een versnellingspookhoes met contrasterende stiksels. Bij het starten verschijnt het R-Line logo op het multifunctionele display.

De T-Roc Sport R-Line is er als 1.5 TSI (150 pk) of als 2.0 TSI (190 pk met 4Motion vierwielaandrijving. De laatste is standaard voorzien van een DSG automaat, die optioneel verkrijgbaar is op de 1.5 TSI. Het R-Line pakket is beschikbaar in combinatie met alle reguliere exterieurkleuren en enkele contrastkleurcombinaties.

De prijs van het gebeuren bedraagt 2.851 euro (2.945 euro voor versies met DSG). De Volkswagen T-Roc Sport met R-Line pakket is nu te bestellen vanaf 34.601 euro.

Reageren is niet mogelijk.