Stiltekoning: Range Rover P400e

0
80%
80%
Awesome

Tot het marktdebuut van de Bentley Bentayga Hybrid staat de Range Rover P400e op eenzame hoogte. Ondanks dat er gebruik is gemaakt van een bescheiden 4 cilinder benzinemotor, weet de stekkerhybride aandrijflijn te overtuigen, met name als je deze SUV regelmatig gebruikt voor kortere ritten in de stad. In elektrische, geruisloze modus straalt de zalig stille Range Rover P400e nóg meer klasse uit. Tegelijkertijd hoeft de bezitter van deze SUV qua terreincapaciteiten geen druppeltje water bij de wijn te doen. Wat dit betreft is de Brit ook als stekkerhybride ongenaakbaar. Nog meer dan de louter door een verbrandingsmotor aangedreven versies van de Range Rover is deze P400e uitvoering van alle markten thuis. De ingenieurs van Land Rover hebben hun huiswerk uitstekend gedaan!