Volvo V40 zwaait uit als Edition

0

Met het oog op de naderende pensionering introduceert Volvo 3 nieuwe uitvoeringen van de V40 en V40 Cross Country: de Edition, de Edition+ en de Dynamic Edition. Een automatische transmissie (Geartronice genaamd) is bij deze modellen een optie zonder meerprijs. De meerprijs voor de Cross Country aankleding is bij alle Edition uitvoeringen 1.000 euro.

De V40 Edition is er vanaf 27.995 euro, zowel handgeschakeld als met automaat. Voor dit bedrag krijg je de 122 pk sterke T2 benzine-uitvoering. Standaard zijn onder meer LED dagverlichting, cruisecontrole, lichtmetalen 16-inch velgen, handbediende airconditioning, City Safety en een voetgangersairbag. De 152 pk sterke T3 versie kost 29.995 euro, de D2 dieseluitvoering met 120 pk 31.995 euro en de 150 pk sterke D3 mag weg voor 33.995 euro.


De V4 T2 Edition+ is er vanaf 30.495 euro en heeft als meeruitrusting het adaptieve TFT Crystal instrumentenpaneel, Sensus Connect met een ‘High Performance’ geluidsinstallatie, een navigatiesysteem, Volvo On Call, een automatisch dimmende binnenspiegel, verwarmbare voorstoelen, automatische airconditioning met 2 klimaatzones, LED koplampen, parkeersensoren achter en een regensensor. Hij is er ook als T3, D2 en D3. De meerprijs ten opzichte van de gewone Edition (zie vorige alinea) bedraagt steeds 2.500 euro.


De V40 Dynamic Edition is er vanaf 30.995 euro. Deze uitvoering beschikt tevens over Glossy Black panelen op de carrosserie (onderzijde voorbumper, raamomlijsting en buitenspiegels) en in het interieur (inleg in deurpanelen,boven dashboardkastje, omlijsting middenconsole), lichtmetalen 17-inch Rodinia velgen en jeans interieurbekleding (Charcoal) met lederen inzetstukken (Porcelain). De Dynamic Edition wordt aangedreven door de T3 benzinekrachtbron of de D3 dieselmotor. De laatste kost 34.995 euro. Hij is er in 4 exclusieve carrosseriekleuren: Ice White (effen), Onyx Black, Osmium Grey (metallic) en Crystal White Pearl (Inscription metallic).

Reageren is niet mogelijk.