Prijsvergelijking Volkswagen T-Roc 1.6 TDI

0

Volkswagen breidt het motorenaanbod van de T-Roc uit met de 115 pk sterke 1.6 TDI dieselmotor. De compacte cross-over was tot voor kort uitsluitend met benzinemotoren te bestellen, maar nu is er dus een olie gestookt alternatief. De T-Roc 1.6 TDI is er vanaf 32.470 euro.

De 1,6 liter 4 cilinder turbodieselmotor heeft een maximumkoppel van 250 Nm. Hij is altijd gekoppeld aan een handgeschakelde 6 versnellingsbak. Later dit jaar wordt de Volkswagen ook leverbaar met een 2.0 TDI dieselmotor met vermogens variërend van 150 pk (met 6-bak of DSG automaat) tot 190 pk (DSG automaat in combinatie met 4Motion vierwielaandrijving). De specificaties en prijzen van deze uitvoeringen worden in aanloop naar hun introductie bekend gemaakt.

VolkswagenNissanSeatVolvo
T-RocQashqaiAtecaV40 Cross Country
1.6 TDI dCi 110 Acenta1.6 TDI ReferenceD2 Edition
32.470 euro32.290 euro32.845 euro32.995 euro

De T-Roc 1.6 TDI is leverbaar in 2 uitvoeringen: T-Roc en T-Roc Style. De eerste heeft een standaarduitrusting die ondermeer bestaat uit: Lane Assist, Front Assist, Multi Collision Brake en City Emergency Braking met voetgangersherkenning. Ook features als het Composition Colour infomediasysteem met touch screen, de Plus boordcomputer, automatische airconditioning, LED achterlichten, een regensensor en automatisch inschakelende koplampen zijn van de partij.

De 34.450 euro kostende T-Roc 1.6 TDI Style voegt daar 16 inch lichtmetalen velgen, adaptieve cruisecontrole, een multifunctioneel met leer bekleed stuurwiel, in hoogte verstelbare Comfort stoelen, mistlampen met bochtenverlichting en parkeersensoren voor & achter aan toe.

Reageren is niet mogelijk.