Mitsubishi introduceert Outlander Limited en Limited+

0

Mitsubishi heeft in de eerste 8 maanden van dit jaar goede zaken gedaan met de Outlander; een periode waarin de verkopen ruimschoots verdubbelden, maar in september keerde het tij. Ook op Europees niveau lijkt er een eind gekomen te zijn aan de groei van het marktaandeel. Dit betekent dat het tijd is voor actie. Mitsubishi introduceert in dit kader Limited en Limited+ uitvoeringen van de Outlander. Die zijn direct leverbaar.

Beide actiemodellen worden gekenmerkt door 7 zitplaatsen, een atmosferische 2,0 liter benzinemotor van 150 pk / 195 Nm en een CVT automaat met 6 voorgeprogrammeerde versnellingen, Sports Mode en schakelflippers aan het stuur. Het maximum geremd trekvermogen bedraagt 1.600 kilo. De 38.990 euro kostende Outlander Limited biedt onder meer: 2-kleurige 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, idem mistlampen, met ComfortTec leder bekleed meubilair en een elektrisch verstelbare bestuurdersstoel. Veiligheidsuitrusting biedt deze Mitsubishi in de vorm van Blind Spot Warning, de innovatieve Multi Around Monitor, Rear Cross Traffic Alert en parkeersensoren achter. Ook aanwezig zijn stuurwiel verwarming, stoelverwarming vóór, automatische airconditioning met 2 temperatuurzones, een elektrisch bedienbare achterklep, een elektrisch bedienbaar panoramisch schuif / kantel dak, sleutelloze toegang en het SDA multimediasysteem met telefoonkoppeling voor Android Auto plus Apple Carplay.

De Outlander Limited + is tevens voorzien van: met zwart leder beklede stoelen en een Rockford Fosgate premium geluidsinstallatie met 9 speakers en 710 Watt vermogen. De veiligheidsuitrusting is uitgebreid met adaptieve cruise controle, Forward Collision Mitigation, Lane Departure Warning en Automatic High-Beam. De Outlander Limited+ is verkrijgbaar vanaf 43.490 euro.

Reageren is niet mogelijk.