Jeep geeft tijdelijk voorraadvoordeel

0

Jeep start de Like it? Drive it! actie. Concreet betekent dit dat er tot 6.000 euro voordeel wordt gegeven op diverse voorraad exemplaren. De actie loopt tot en met 31 juli.

Het ‘Like it? Drive it!’ voorraadvoordeel van Jeep is van toepassing op de modellen Grand Cherokee en Wrangler Unlimited. Koop jij een exemplaar van deze iconische Amerikaan, dan bedraagt de korting 2.000 tot maximaal 4.000 euro. Het voorraadvoordeel op de Grand Cherokee tikt zelfs de 6.000 euro aan. Maar let op: de actie geldt alleen deze maand en zolang de voorraad strekt. Er is slechts een beperkt aantal exemplaren verkrijgbaar, dus ga tijdig langs bij de Jeep dealer.

De actie geldt bij aanschaf van een nieuw, ongeregistreerd model uit voorraad bij een aan de actie deelnemende Jeep-dealers. Het aanbod geldt tot en met 31 juli zolang de voorraad strekt. Vraag de Jeep dealer naar de volledige actievoorwaarden.

Reageren is niet mogelijk.