Volvo XC60 Business Pro: 2.415 euro voordeel op extra uitrusting

0

Koop nu een Volvo XC60 met 2.415 euro voordeel! Daarvoor moet jij de wel de Business Pro uitvoering hebben. Die is namelijk voorzien van 5.415 euro aan extra uitrusting. De klant betaalt daarvoor slechts 3.000 euro .

De XC60 B4 Business Pro is slechts 3.000 euro duurder dan de instapuitvoering B4 Momentum. Voor die meerprijs krijg jij dus voor 5.415 euro aan extra uitrusting. Oftewel: 2.415 euro aan accessoires zijn gratis. De voordelige Business Pro uitvoeringen is ook met andere motoren verkrijgbaar, namelijk naast de milde hybride B4 of B5 ook als ‘Plug-in’ (T6 Recharge of T8 Recharge). De laatste 2 varianten hebben standaard AWD vierwielaandrijving. Bij de XC60 B5 is dat een optie.

De extra uitrusting omvat populaire opties zoals smartphone-integratie (via Apple CarPlay of Android Auto), het Sensus navigatiesysteem (met gratis kaartupdates en met stem- en stuurwiel- bediening), Keyless Drive, een handsfree te openen achterklep, mistlampen vóór en verlichting op de grond plus bij de portier grepen. Daarnaast voorziet de XC60 Business Pro ook in verchroomde raamlijsten en de veiligheid & assistentie systemen Intellisafe Assist en Intellisafe Surround. Die omvatten onder meer adaptieve cruise controle met Pilot Assist, Cross Traffic Alert met automatische rem functie en Lane Change Merge Assist.

Sommige opties zijn niet beschikbaar voor alle motorvarianten of zijn alleen leverbaar in combinatie met extra opties. Vraag de Volvo dealer naar de volledige actievoorwaarden.

Reageren is niet mogelijk.