Peugeot 3008 tijdelijk als Crossway

0

Peugeot presenteert een nieuwe speciale versie van de 3008, genaamd Crossway. Die is gebaseerd op de Allure versie en wordt aangedreven door de bekende 1,2 liter PureTech benzinemotor van 130 pk.

De 3008 Crossway is uitgerust met alle connectiviteit en rij hulpsystemen van de reguliere Allure uitvoering en beschikt daarnaast over de volgende standaarduitrusting: Alcantara / Tep Noir Mistral bekleding met Bleu Miramar stiksel. vloermatten met Bleu Miramar stiksel, een Black Diamond dak, aluminium dakrails, aluminium pedalen plus voetsteun, Advanced Grip Control, lichtmetalen diamond Los Angeles 18 inch velgen (glanzend Gris Haria) met 225/55 R18 M+S banden, een noodreservewiel en specifieke Crossway badges.

In handgeschakelde vorm (6 versnellingen) kost de Peugeot 3008 Crossway 1.2 PureTech 37.080 euro. Met de 8-traps automaat is het tarief 39.950 euro. Daarmee is de Crossway versie 2.300 euro duurder dan de Allure uitvoering met vergelijkbare aandrijflijn.

Reageren is niet mogelijk.