Peugeot 3008 en 5008 nu met gratis lederen bekleding

0

De Peugeot 3008 of 5008 die jij als zakelijk rijder kan gaan leasen wordt door de dealer nu gratis voorzien van lederen bekleding. Dit betekent dat de bijtelling niet omhoog gaat.

De Peugeot importeur komt met deze actie omdat zij van mening is dat voor een zakenauto een representatieve aankleding belangrijk is. Concreet betekent dit dat jouw nieuw te leasen 3008 of 5008 tijdelijk met volledig lederen interieurbekleding geleverd wordt ter waarde van 1.899 euro. Omdat het om inbouw achteraf gaat, heeft dit bedrag geen gevolgen voor jouw netto bijtelling: die blijft hetzelfde.

De actie geldt op modellen uit voorraad, dus niet voor de vernieuwde 3008 en 5008 die vorige maand werden voorgesteld. Je kunt kiezen uit zwart of cognackleurig leder en een stiksel kleur naar wens. De Peugeot dealer of je leasemaatschappij kan jou meer over dit aanbod vertellen. Maar let op: de actie loopt eind deze maand af (31 oktober). Het aanbod geldt zoals gezegd uitsluitend op de pre facelift versies van de 3008 en 5008 (modeljaar 2020). Vraag de Peugeot dealer naar de volledige actievoorwaarden.

Reageren is niet mogelijk.