DS 7 Crossback tijdelijk als Black Line

0

Per 1 september is de DS 7 Crossback te bestellen in exclusieve Black Line uitvoering. Deze speciale limiteerde editie is herkenbaar aan de glanzend zwarte accenten op de carrosserie. De Black Line uitvoering van de DS 7 Crossback is gebaseerd op het uitrustingsniveau Bastille+ en kenmerkt zich ook door zwarte interieurdetails. Hij is leverbaar vanaf 53.390 euro. Het voordeel voor de klant bedraagt 1.250 euro.

De 7 Crossback Black Line is standaard voorzien van een aantal populaire opties, zoals een met Basalt Black leder bekleed interieur, DS Active LED Vision (led verlichting met 6 modi), parkeersensoren voor & achter, een achteruitrijcamera, metallic lak en aluminium pedalen. Glanzend zwarte accenten op de carrosserie, zoals de DS Wings en grille, de dakrails, de omlijsting van de ruiten en van de achterlichten, maken deze exclusieve uitvoering compleet.

De Black Line uitvoering is er als plug-in hybride E-Tense (53.390 euro) met 225 pk systeemvermogen en als vierwielaangedreven E-Tense 4X4 met 300 pk (58.390 euro). Hij is er ook met enkel een benzinemotor van 180 pk en een automatische 8-traps automaat. Deze PureTech 180 versie kost 54.090 euro. De 7 Crossback Black Line is slechts 1 jaar leverbaar. In september 2022 stopt DS Automobiles weer met de productie.

HyperFocal: 0

Reageren is niet mogelijk.