Dacia introduceert Duster Blackshadow

0

Dacia introduceert een stoere, gelimiteerde Blackshadow uitvoering van de Duster. Dankzij diverse hoogglans zwarte details heeft het model volgens de importeur een chique en elegante uitstraling. De Dacia Duster Blackshadow is leverbaar met de 125 pk sterke 1,2 liter turbobenzinemotor en de 1.5 dCi diesel met 110 pk. Beiden zijn tegen meerprijs leverbaar met vierwielaandrijving. De Duster Blackshadow is per direct te bestellen en staat vanaf half oktober in de showroom.

Kenmerken van de Dacia Duster Blackshadow zijn in hoogglans zwart uitgevoerde buitenspiegelkappen, B stijlen plus grille. Ook onderscheidend zijn details als grijze mistlampkappen, een verchroomd uitlaatsierstuk, getinte ramen achter én opvallende lichtmetalen 16-inch velgen in de kleur zwart Diamanthée.

dusterblackshadow3

Het interieur biedt zwarte lederen bekleding, een met leder bekleed multifunctionele stuurwiel en in hoogglans zwart uitgevoerde middenconsole. De in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, elektrisch bedienbare ramen vóór & achter, cruisecontrole met snelheidsbegrenzer, parkeersensoren achter met achteruitrijdcamera én een Media Nav Evolution multimedia & navigatiesysteem met 7-inch touch screen, DAB+ ondersteuning, USB aansluiting en Bluetooth connectiviteit verhogen volgens Dacia het comfort van de Duster Blackshadow. Verwarmbare voorstoelen en een reservewiel zijn optioneel.

De Dacia Duster Blackshadow is met een prijs vanaf 20.290 euro (dieselversie: 24.890 euro) gelijk geprijsd aan de huidige Prestige uitvoering. Desondanks heeft hij dus een rijkere uitrusting. Op de TCe 125 benzineversie kost vierwielaandrijving 3.000 euro extra. Bij de dCi 110 bedraagt de meerprijs 2.500 euro.

dusterblackshadow4

Reageren is niet mogelijk.