Dacia stunt met private lease prijs Duster

0

Voor private lease van de Duster rekent Dacia nu actieprijzen. De rijk uitgeruste Prestige uitvoering rijd men daardoor nu al vanaf 359 euro per maand. En de Bi-Fuel versies vanaf slechts 329 euro.

Zolang de voorraad strekt, zijn 6 uitvoeringen van de Dacia Duster verkrijgbaar tegen voordelige private lease tarieven. Deze bedragen dekken alle vaste autokosten en -diensten. Men betaalt zelf alleen nog de variabele kosten, zoals brandstof en parkeergeld.

Dankzij de private lease actie rijdt men de rijk uitgeruste Dacia Duster TCe 100 Prestige met handbak al vanaf 359 euro per maand. De actie geldt eveneens voor het speciale jubileummodel TCe 130 Série Limitée 15th Anniversary, dat nu kan worden geleast vanaf 439 euro per maand. Maar vooral de Bi-Fuel-modellen, waarmee men zowel op benzine als LPG kan rijden, vallen voordelig uit: vanaf slechts 329 euro per maand rijdt men daarin weg.

De actie geldt voor contracten van 60 maanden looptijd, waarbij je elk jaar 10.000 km kunt rijden. Meer of minder te rijden kilometers worden verrekend. Wil jij extra’s of een lager eigen risico, dan kan je dat tegen een kleine meerprijs bijbestellen. De Dacia dealer verzorgt de aanvraag en uitvoering van het leaseproduct en kan jou daar alles over vertellen. De actie valt onder het Keurmerk Private Lease.

De private lease actie van Dacia geldt tot en met 4 januari 2021, maar zolang de voorraad strekt. De uiterste registratiedatum is 30 april 2021. De lease-adviesprijs is inclusief BTW, maar exclusief optioneel dealerpakket. Vraag de Dacia dealer naar de volledige voorwaarden van de actie.

Reageren is niet mogelijk.